info@momvastgoedoplossingen.nl

Brandwerende wanden en doorvoeren

Een wand binnen je pand bouwen, doe je niet zomaar. Tegenwoordig stelt de overheid strenge eisen aan het plaatsen van een muur.

Denk bijvoorbeeld aan de brandveiligheid. Je kunt natuurlijk wel een gipswand laten plaatsen door Mom Vastgoedoplossingen, maar is die muur wel brandveilig? Mom Vastgoedoplossingen denkt met je mee als het gaat om veiligheid. Zo is het ook mogelijk om een brandwerende muur te laten plaatsen door ons team. Zo’n muur is dan 30 of 60 seconden brandwerend en dat geeft een stuk veilgheid binnen het pand.

Natuurlijk is het dan belangrijk dat de muren brandveilig zijn. De professionele wandbouwers van Mom Vastgoedoplossingen zorgen ervoor dat de gehele contructie die door hen gebouwd wordt brandveilig is. Zo hoef je je nooit zorgen te maken of je wanden, geplaatst door Mom Vastgoedoplossingen, voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.

Eerder plaatsten wij wanden in vestigingen van Big Bazar, Blokker en TC Automaterialen. Ben je nieuwsgierig naar hoe Mom Vastgoedoplossingen voor jou het onmogelijke mogelijk maakt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden