info@momvastgoedoplossingen.nl

Demontage

Het demonteren van een magazijn of winkel kost veel tijd en energie. Vaak moet dit ook nog binnen een bepaald tijdsbestek gebeuren en het realiseren daarvan is lastig wanneer je hier weinig ervaring mee hebt.

Mom Vastgoedoplossingen heeft jarenlange ervaring in het demonteren van magazijnen en winkelpanden. Het goed demonteren en het gieten in de juiste processen is een vak dat wij verstaan. Zo kan er bij Mom Vastgoedoplossingen gekozen worden voor meerdere opties bij het demonteren. Laat bijvoorbeeld het magazijn in het oude pand door ons demonteren en het in het nieuwe pand snel weer opbouwen. Of kies voor de duurzame optie en sla de gedemonteerde onderdelen op in ons grote magazijn in Sittard, waar we onderdeel bij onderdeel opslaan.

Ook werkzaamheden als het afkoppelen van elektra en lichtplannen onder een entresolvloer verwijderen valt onder de opties die bij Mom Vastgoedoplossingen. Een ingewikkeld logistiek proces is voor de vertegenwoordigers van Mom Vastgoedoplossingen geen probleem. Door middel van de juiste middelen en apparaten zorgt Mom Vastgoedoplossingen voor een goed verloop van de klus. Samen met de klant maken wij een plan op maat, zodat de klus altijd naar tevredenheid en binnen de deadline wordt uitgevoerd.

Dat betekent dat Mom Vastgoedoplossingen ook buiten de kaders denkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een saunacomplex te laten demonteren of een winkel te laten demonteren op plekken waar niet gesloopt kan of mag worden om wat voor reden dan ook. Mom Vastgoedoplossingen gaat altijd met jou in gesprek om de wensen en mogelijkheden door te spreken. Mom Maakt Onmogelijk Mogelijk.

Ben je nieuwsgierig naar hoe Mom Vastgoedoplossingen voor jou het onmogelijke mogelijk maakt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden