info@momvastgoedoplossingen.nl

Interieurbouw

Bij het bouwen van een winkel komt veel kijken. Het pand is vaak casco wanneer men erin trekt, en dan moet het nog een plek worden waar mensen sfeervol of juist volgens een bepaalde formule lekker kunnen winkelen.

Interieurbouw is erg divers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe winkel, gemaakt van tegometall, waarin de staanders op maat worden gemaakt door onze externe leverancier en wij de houten rugwanden op de juiste plaats plaatsen. Maar met alleen stellingen en kasten, heb je nog geen prettige winkel. Het is een kwestie van het combineren van krachten en het zien van wat nodig is. Zo verzorgt Mom Vastgoedoplossingen ook al het aftimmerwerk in de winkel, zodat het een sfeervol en één geheel wordt. Dit doen we door middel van onder andere HPL-deuren, plastispan panelen die ABS zijn afgekant, afgelakte MDF-panelen of ander plaatmateriaal.

Dit materiaal wordt op maat gemaakt in onze werkplaats in Sittard. Deze werkplaats met zaagwand en frasebanken, zorgt ervoor dat wij voorbereid en last minute kunnen werken. Ook eenvoudige metaalbewerking en laswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in onze werkplaats. Voor en tijdens de bouw worden de afmetingen genoteerd, zodat het materiaal in de werkplaats gemaakt kan worden. Door deze goede voorbereiding kan Mom Vastgoedoplossingen tijdens een interieurbouwproject snel schakelen.

Interieurbouw is veel meer dan alleen maar het bouwen van winkels. Denk bijvoorbeeld aan hergebruik van winkelmateriaal. Zo kan de winkel in het ene pand gedemonteerd worden om vervolgens hergebruikt te worden in een outletwinkel. Maar ook het bouwen van kantoortjes, pantry’s, kantines, keukens en wc’s, zelfs het betegelen hiervan, behoort tot de mogelijkheden. Gemaakt van metal stud met gipsplaat of juist met plastispan, Mom Vastgoedoplossingen heeft er ervaring mee. Ook het plaatsen van systeemplafonds en op maat gemaakte deuren is voor ons geen probleem.

Ben je aan een onderdeel van het pand juist heel erg gehecht, maar is het aan vervanging toe? Dan kan Mom Vastgoedoplossingen het onderdeel dupliceren. Allereerst wordt het onderdeel gedemonteerd, getransporteerd naar onze werkplaats, waar onze professionals het zullen namaken. Zo heb je je eigen nieuwe duplica van net die trap of oprijbaan die zo kenmerkend is voor jouw pand!

Het afwerken van leidingschachten, maar ook het bouwen van nevenruimtes en diverse werkzaamheden, bij Mom Vastgoedoplossingen is de interieurbouw maatwerk. Wij denken in oplossingen en denken mee in het kostenefficiënt bouwen van jouw winkel.

Wist je dat Mom Vastgoedoplossingen zelfs ooit van een loods een winkel maakte? De wanden van de loods werden bekleed met agnes plafondplaten, zodat de uitstraling van de winkelketen herkenbaar bleef. Na de afwerking hoefden alleen nog de stellingen geplaatst te worden en de winkel kon open!

Ben je nieuwsgierig naar hoe Mom Vastgoedoplossingen voor jou het onmogelijke mogelijk maakt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden