info@momvastgoedoplossingen.nl

Montage bedrijfsmatig en particulier

Montage, je kunt er vast een voorstelling van maken. Het in elkaar zetten van een meubel. Het lijkt heel simpel, totdat er een kink in de kabel komt en er bijvoorbeeld een onderdeel ontbreekt. Daarom is het verstandig om de montage, klein of groot, door een professional te laten uitvoeren.

Heel eerlijk, montage is een van de moeilijkste diensten binnen Mom Vastgoedoplossingen. Dit komt door de veelzijdigheid. Mom Vastgoedoplossingen is inmiddels specialist in het uitvoeren van montageklussen, omdat er op vrijwel elke locatie wel iets gemonteerd wordt.

Montage bij Mom Vastgoedoplossingen is heel breed. Zo kan het gaan om een winkel die gedemonteerd is en die op een andere locatie weer gemonteerd wordt. De stellingen en bijvoorbeeld kassameubels worden weer in elkaar gezet, zodat het filiaal snel geopend kan worden. Maar ook het stellen van een deurtje van de vaatwasser of het maken van een magazijn met verdiepingsvloeren valt onder het montagewerk.

Vaak wordt gedacht dat monteren niet erg moeilijk is als alle onderdelen goed bij elkaar worden gehouden. Niets is minder waar. Montage is bij Mom Vastgoedoplossingen dan ook altijd maatwerk. Onze monteurs zijn specialisten en denken altijd in oplossingen en zetten hier regelmatig hun creativiteit voor in. Zo monteerden wij een trap waarbij één traptrede mistte. Wij maakten de trede en zorgden er zo voor dat de klant geen nieuwe trap hoefde te kopen. Maar ook wanneer jij als klant een idee hebt en er blijkt in de uitvoering toch een uitdaging te zijn, lossen wij dat op. Zo bleken bij het plaatsen van een verdiepingsvloer over daarvoor gemaakte stellingen de staanders te kort. Onze vakmannen hebben door middel van een vakkundige lasconstructie toch aan de wensen van de klant kunnen voldoen.

Voor Mom Vastgoedoplossingen is monteren een uitdaging. Hoe kan de wens van de klant zo kosteneffectief mogelijk gerealiseerd worde?. Wij denken over alle logistieke processen en werkzaamheden goed na, zodat materiaal hergebruikt wordt en er snel geschakeld kan worden bij problemen. Dit kan alleen met vakkundig personeel in huis.

Ben je nieuwsgierig naar hoe Mom Vastgoedoplossingen voor jou het onmogelijke mogelijk maakt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden