info@momvastgoedoplossingen.nl

Onderhoud en renovatie

Iedereen weet hoeveel onderhoud een pand nodig heeft. Of dit nu gaat om een woonhuis of bedrijfspand, er is altijd wel wat dat aangepakt moet worden. Dit kost veel tijd en energie en vaak is de benodigde kennis om de klusjes goed aan te pakken niet in huis.

Mom Vastgoedoplossingen neemt het onderhoud van jouw pand of panden volledig over. Door bijvoorbeeld het sturen van opdrachten via de mail sturen wij de juiste persoon aan om het onderhoud uit te voeren.

Mocht de klus groter zijn en eerder onder het kopje renovatie vallen, dan kan Mom Vastgoedoplossingen daar tevens in ondersteunen. Na een uitgebreide opname van de werkzaamheden wordt een offerte opgesteld. Na akkoord van deze offerte gaat ons team aan de hand van een planning aan de slag om van het pand weer een pareltje te maken.

Wij voeren onder andere onderhoudsklussen uit voor de Big Bazar en MetGGZ. Onze onderhoudsmonteur draagt zorg voor het goed afhandelen van de klus die gedaan moet worden en doet verslag van de situatie nadat hij vertrekt, zodat we altijd op de hoogte zijn van de status. En mochten we het probleem niet direct kunnen verhelpen, dan komen wij met een plan van aanpak. Mom Vastgoedoplossingen lost namelijk elk probleem op.

Heb je interesse om ons in te zetten voor het onderhoud van jouw pand of panden? Of hik je aan tegen een renovatieproject en zoek je nog een bedrijf dat voor jou de renovatie uit kan voeren? Neem dan direct contact op met onze verkoopafdeling.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden