info@momvastgoedoplossingen.nl

Ontruiming bedrijfsmatig en particulier

Het is niet altijd fijn als een woning of pand ontruimd moet worden. Soms is er een vrolijke gebeurtenis, zoals een verhuizing, maar soms moet een woning ook ontruimd worden vanwege een overlijden. Een moment waarop er plaats moet zijn voor verdriet, het perfecte moment om Mom Vastgoedoplossingen in te schakelen.

De ervaren ontruimers van Mom Vastgoedoplossingen draaien hun handen nooit om voor een ontruimingsklus. Of het nu gaat om een particuliere woning of een bedrijfspand, Mom Vastgoedoplossingen weet de ontruimklus tot een succes te brengen.

Zo kan er gekozen worden voor opslag van de ontruimde spullen, maar kan het team ook het ontruimde als afval beschouwen. Dan wordt de inboedel gescheiden afgevoerd naar het stort, of indien er veel afval is, wordt er gebruikgemaakt van afvalcontainers. Door elke situatie op maat te beoordelen, zorgt Mom Vastgoedoplossingen ervoor dat de klus snel, vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd.

Ben je nieuwsgierig naar hoe Mom Vastgoedoplossingen voor jou het onmogelijke mogelijk maakt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden