info@momvastgoedoplossingen.nl

Opslag, tijdelijk en lange termijn

Een groot deel van de Nederlanders zal zich in de volgende situatie herkennen: ontzettend veel spullen en altijd te weinig ruimte. De zoektocht naar extra opslagruimte is niet altijd een makkelijke zoektocht. De opslagplaats moet natuurlijk wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Mom Vastgoedoplossingen verhuurt opslagruimtes voor de lange en korte termijn voor een eerlijke prijs. Op een locatie niet ver van de snelweg en toch centraal dicht bij het centrum bieden wij een goede plek voor tijdelijke of lange termijn.

Als ondernemer zoek je natuurlijk een plek waar je ongestoord je materiaal op kunt slaan. Alle opslagunits hebben hun eigen poort, die bereikbaar is via de gezamenlijke ingang. De units kunnen uiteraard op slot en het pand is voorzien van een camerasysteem.

Ook voor tijdelijke opslag, bijvoorbeeld wanneer het gaat om verhuizing of opslag van een boot, bestaan er mogelijkheden bij Mom Vastgoedoplossingen. Op een veilige en droge, schone plek kunnen de spullen voor korte of lange tijd opgeslagen worden.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om jouw spullen op te slaan? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling en je bent welkom voor een rondleiding.  

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden