info@momvastgoedoplossingen.nl

Sloop/casco opleveren

Het casco opleveren van een pand moet door een ervaren partij gedaan worden. Dit zelf proberen is zelden een optie, omdat de logistieke processen erg ingewikkeld zijn en er veel komt kijken bij een goede casco oplevering.

Een casco oplevering betekent dat alleen nog de constructieve dingen van het pand achterblijven. Alles gaat eruit tot aan de meters van de nutsvoorzieningen. Soms is casco plus gewenst, dat bijvoorbeeld een roltrap of lift in het pand aanwezig moet blijven.

Mom Vastgoedoplossingen heeft jarenlange ervaring in het slopen/casco opleveren van panden. Onze vertegenwoordigers vernemen graag vooraf wat de opleveringseisen zijn. Veel van de werkzaamheden om een pand casco te maken hebben wij in huis. Zo kunnen wij roltrappen, liften en airco’s verwijderen, maar ook gas gecertificeerd afvoeren. Het afkoppelen van elektra is voor ons geen probleem en wij plaatsen zonder zorgen een bouwvoorziening om de stroom op gang te houden.

Het casco opleveren van een pand is niet altijd gemakkelijk. Vaak betreft het panden in winkelstraten, waarin geen lift is of waar geen container geplaatst kan of mag worden. Voor Mom Vastgoedoplossingen zijn ook deze locaties geen probleem. Door een goed doordacht logistiek proces is het casco opleveren op elke locatie mogelijk.

Mom Vastgoedoplossingen probeert te allen tijde het afval milieuvriendelijk af te voeren. Dit kan onder andere door middel van hergebruik, opslag of scheiding van afval. Mom Vastgoedoplossingen drukt niet alleen de kosten, maar kijkt ook naar het milieu. Het is een feit dat er bij het casco maken van een pand veel afval ontstaat, dus wij maken ons hard voor een milieuvriendelijke manier van afvalverwerking. In sommige gevallen kan dit een positief effect op de prijs hebben. Léon Mom kan hier meer over vertellen in een persoonlijk gesprek.

Ben je nieuwsgierig naar hoe Mom Vastgoedoplossingen voor jou het onmogelijke mogelijk maakt? Aarzel dan niet en neem contact ons op.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden