info@momvastgoedoplossingen.nl

Systeemplafonds montage/aanhelen en verwijderen

Het aanleggen van een strak systeemplafond is vakwerk. Zeker wanneer je dat niet vaak doet, kan het een hele puzzel zijn en ben je er veel langer mee bezig dan nodig. Mom Vastgoedoplossingen is gespecialiseerd in het monteren en aanhelen van systeemplafonds – eventueel met verlichting.

Vanuit de basis verwijderen wij al jaren met zorg systeemplafonds. Dit doen wij op een verantwoorde manier, zodat de herbruikbare onderdelen behouden blijven. Bij systeemplafonds is dit vaak een uitdaging omdat de plafondplaten breekbaar zijn. Toch weet ons specialistisch team zoveel mogelijk te hergebruiken.

Op een gegeven moment vroegen klanten ons ook om systeemplafond te monteren en aan te helen. Met trots kunnen wij zeggen dat we inmiddels gespecialiseerd zijn in het aanhelen van systeemplafonds. Samen met de klant kijkt onze monteur naar de wensen en op basis daarvan wordt advies gegeven voor de juiste plafondplaat – want die bepaalt vaak mede de uitstraling van de ruimte.

Inmiddels is de dienstverlening zo uitgebreid dat we in dat gemonteerde systeemplafond ook armaturen kunnen bevestigen. Zo is het plafond meteen volledig gemonteerd en gereed voor gebruik!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Mom Vastgoedoplossingen biedt bij het verwijderen of juist monteren van systeemplafonds? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden