info@momvastgoedoplossingen.nl

Verhuizingen bedrijfsmatig & particulier

Je hebt een nieuwe woning of een ander bedrijfspand en de verhuizing staat voor de deur. Het doen van een verhuizing lijkt heel simpel, maar zeker als je vaker van (woon)plek bent veranderd, weet je dat er heel wat bij een verhuizing komt kijken.

Mom Vastgoedoplossingen is gespecialiseerd in het uitvoeren van verhuizingen voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Wij begrijpen als geen ander hoeveel er geregeld moet worden voordat er ook maar één doos of meubel verplaatst kan worden. En wij snappen ook dat hoe groter de verhuizing is, hoe ingewikkelder het proces is.

Niemand wil natuurlijk dat wanneer de spullen verplaatst zijn van de ene locatie naar de andere dat er een grote puinhoop is ontstaan. Een goed logistiek proces kan dit voorkomen. Bij een particulier, bij wie vaak maar één vrachtwagen nodig is, is dit gemakkelijker te realiseren dan bij een bedrijf waar vaak meerdere vrachtwagens nodig zijn.

Door de kennis en ervaring van Mom Vastgoedoplossingen in de verhuissector kan in de voorbereiding het logistieke proces voorbereid worden. Hier ligt een taak voor jou als klant, maar ook voor ons als verhuisbedrijf. Het begint met het aangeven van de wensen. Is het een particuliere verhuizing? Handig is dan om alvast op de dozen aan te geven in welke kamer deze geplaatst moeten worden. Dan is er wanneer wij weg zijn weinig chaos. Maar verhuis je zakelijk, komt er meer kijken. Moet de winkel – of het bedrijf – doordraaien, dan wordt er een plan van aanpak gemaakt, waarin onder andere opgenomen wordt wat wanneer verhuisd wordt. Gaat het bedrijf een aantal dagen dicht om de verhuizing in orde te maken, ook dan adviseren wij dat de beste aanpak is.

Vergeet niet dat verhuizen niet alleen het verplaatsen van spullen, dozen en meubels is. Mom Vastgoedoplossingen kan ook ondersteunen in het demonteren en monteren van meubels en het vakkundig afkoppelen van onder andere verlichting. Het inpakken van materialen wordt met zorg gedaan, zodat die antieke kast, piano of stelling op de juiste manier met alle onderdelen en zonder schade op de nieuwe locatie aankomt. Mom Vastgoedoplossingen denkt vooruit en zorgt ervoor dat de meubels snel weer met alle onderdelen, dus ook schroefjes en scharnieren, in elkaar te zetten zijn.

Het laden van de vrachtwagen wordt door Mom Vastgoedoplossingen met zorg gedaan. Wij zorgen dat jouw spullen zonder schade op de juiste plek aankomen. Wij hebben altijd voldoende dekens, bubbeltjesplastic en andere beschermende materialen bij ons. Wij denken over jouw verhuizing altijd goed na, want…

De voorbereiding is 80% van de uitvoering.

Ben je nieuwsgierig naar hoe Mom Vastgoedoplossingen voor jou het onmogelijke mogelijk maakt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden