info@momvastgoedoplossingen.nl

Verwijderen liften en roltrappen

Oh jee! De lift of roltrap moet uit je pand verwijderd worden. Zo’n gevaarte kun je niet zelf demonteren. Daar is hoe dan ook een specialist voor nodig!

Waar veel partijen hun handen niet durven te branden aan het verwijderen van roltrappen en liften, ziet Mom Vastgoedoplossingen het juist als een van haar processen. Onze specialisten weten hoe je op een efficiënte en snelle manier een lift of roltrap kan verwijderen. Deze specialistische kennis houdt onder andere in dat wij ervaring hebben met elektrotechniek, hydrolyse techniek, hijstechniek en mechanische techniek.

Het verwijderen van een lift of roltrap is altijd maatwerk. Net als een stofzuiger, is een lift of een roltrap een machine, maar dan stukken groter en ingewikkelder. Het bestaat uit grote, zware bewegende delen, contragewichten en cilinders. Het feit dat de vaak metalen onderdelen enorm zwaar zijn, maken de klus niet gemakkelijker. De elektromotoren zitten vaak bovenop of in het apparaat, zodat ze moeilijk te verwijderen zijn.

Dit toont aan dat voorbereiding ontzettend belangrijk is. Wanneer een verkeerde keuze wordt gemaakt, kan de demontage helemaal in de soep lopen of zelfs onuitvoerbaar worden. Want hoe krijg je dan die grote motoren en andere onderdelen beneden? Onze specialisten zien het verwijderen van een roltrap of een lift als een uitdaging en raken enthousiast bij het uitvoeren van deze klus. In de voorbereiding, uitvoering en afwerking is dit enthousiasme voelbaar.

Ook het verwijderen van statische trapconstructies is mogelijk bij Mom Vastgoedoplossingen. Grote degelijke winkeltrappen kunnen gedemonteerd en afgevoerd worden. Wil je juist een trap verbouwen of in tegengestelde richting laten plaatsen, ook dat is geen probleem. Mom Vastgoedoplossingen demonteert de trap en past de constructie in haar werkplaats aan volgens wens van de klant. Uiteraard wordt de trap weer netjes teruggeplaatst.

Ben je nieuwsgierig naar hoe Mom Vastgoedoplossingen voor jou het onmogelijke mogelijk maakt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden