info@momvastgoedoplossingen.nl

Vloer en lijmresten verwijderen en schuren

Toe aan een nieuwe vloer en moet de oude eruit? En ben je zelf al aan deze klus begonnen? Dan kan het zijn dat je ontdekt hebt dat het een hels karwei is om de oude vloer te verwijderen. Mom Vastgoedoplossingen kan de vloer voor je verwijderen, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Voor het verwijderen van een vloer (en de lijmresten) is vaak professionele apparatuur nodig. Wanneer je handmatig aan de slag gaat, kan de ondervloer beschadigen en dat zorgt weer voor extra kosten wanneer de nieuwe vloer gelegd wordt. Zonde!

Mom Vastgoedoplossingen is in het bezit van verschillende vloerstrippers, zodat bijna elk vloertype op een professionele en nette manier verwijderd kan worden. Door het gebruik van de juiste machines wordt de vloer snel, zonder extra beschadigingen en milieubewust verwijderd. Mom Vastgoedoplossingen verwijdert vloeren van diverse materialen. Voor meer informatie ga je naar www.momvloeroplossingen.nl.

Natuurlijk kun je ook je vloer mooi laten schuren door Mom Vastgoedoplossingen. Door middel van de vloerschuurmachine schuren wij de vloer zodat-ie er weer als nieuw uitziet.

Ben je nieuwsgierig naar hoe Mom Vastgoedoplossingen voor jou het onmogelijke mogelijk maakt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden