info@momvastgoedoplossingen.nl

MVO

Mom Vastgoedlossingen vindt het zeer belangrijk om bij te dragen aan het maatschappelijke aspect van de samenleving en een goede omgang met het milieu. In beginsel is zo ook het concept voor het bedrijf ontstaan. Vaak wordt bij een ontruiming veel ‘afval’ weggegooid. Het scheiden van afval is in Nederland, zowel zakelijk als particulier, nog niet zo sterk ingeburgerd als zou moeten. Voor Mom Vastgoedoplossingen is recycling, hergebruik en scheiden van afval vanzelfsprekend.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een van de kernwaarden van Mom Vastgoedoplossingen. Zo zet het bedrijf onder andere personeel met afstand tot de arbeidsmarkt in voor de opslag in het magazijn. Dit doet Mom Vastgoedoplossingen omdat het belangrijk is om een steentje bij de dragen aan de maatschappelijke problematiek, maar ook om mensen een (nieuwe) kans te geven en de kosten van de opslag voor de klant zo laag mogelijk te houden.

Ook op de weg is Mom Vastgoedoplossingen maatschappelijk en zo milieuvriendelijk mogelijk bezig. Zo vertrekt er dagelijks één bus in Sittard die het personeel of thuis of op een carpoolpunt ophaalt. Zo rijdt er maar één bus naar locatie en weten wij de CO2 productie te beperken. Er wordt nog wel met dieselbussen gereden – op termijn worden deze vervangen voor elektrische bussen – maar we hebben onlangs het idee opgepakt om jaarlijks een boom te planten per dieselbus, waarvan we er 5 hebben.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden