info@momvastgoedoplossingen.nl

Uitbreiding Mom Vastgoedoplossingen

Het was al heel lang een wens van Léon Mom; zijn bedrijf uitbreiden. Toen hij op Funda.nl het pand aan de Kloosterstraat in Maasbracht zag, was hij meteen in zijn nopjes. Groter, effectiever qua ruimte én dichter bij de snelweg dan de locatie in Sittard. Léon wist het zeker, hij wilde uitbreiden en een nieuwe locatie openen in Maasbracht.

Na maanden voorbereiding kwam daar de feestelijke dag; Léon tekende in het bijzijn van zijn vrouw en ‘partner in crime’ Diana het contract en langzaam konden de voorbereidingen getroffen worden. Samen met Daniël, Stef, Mark en Myrte boog hij zich over de indeling en aan de hand van een planning werd de verhuizing in hapbare stukken gehakt. Want verhuizen naast het uitvoeren van opdrachten is een opgave.

Toch is het ons team gelukt. De verhuizing is in volle gang en in het eerste kwartaal van 2021 is ook het kantoor operatief vanuit locatie Maasbracht. Locatie Sittard blijft ook bestaan, maar krijgt een andere betekenis. Hier volgt later meer nieuws over.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden