info@momvastgoedoplossingen.nl

Onze geschiedenis

“De V&D is failliet.” Bij Léon en Diana Mom kwam dit nieuws hard aan. Voor hen was de V&D een winkel waar ze regelmatig kwamen. Een winkel die zij vaak steunden door er kleding, kantoorartikelen, boeken, cd’s en andere producten te kopen. Tijdens elk bezoekje aan de stad werd de V&D wel even bezocht.

Tijdens de laatste dagen dat de V&D open was, deed hun hart zeer. De eens zo mooie winkel was een rommel en Léon wilde graag dat het ooit zo mooie pand in ieder geval mooi opgeleverd zou worden. “Wat als wij, Mom Vastgoedoplossingen, nou eens zouden proberen de ontruiming van de V&D op ons te nemen?” zei Léon. Het plan ontstond en voor we het wisten mochten we het V&D-pand in Sittard en Roermond binnen korte termijn ontruimen en bezemschoon opleveren.

De toon was gezet, Mom Vastgoedoplossingen zocht een bedrijfspand en vond dat in Sittard aan de Holleweg. Een prachtig prominent gebouw, dat vroeger dienstdeed als fabriek en nu leeg stond te wachten op een huurder die veel opslagruimte nodig had. Léon zag het meteen zitten dit grote pand te betrekken met de zaak en in augustus 2016 verhuisde Mom Vastgoedoplossingen van de achtertuin naar een heus pand in Sittard, waar het bedrijf nu nog gevestigd zit.

Vanaf dat moment stroomden de opdrachten geleidelijk binnen. “Of het nou het ontruimen van een ziekenhuis was of het verwijderen van scheidingswanden en vloerbedekking, ik zorgde dat wij het waar maakten”, vertelt Léon Mom over de echte start van Mom Vastgoedoplossingen. “Maar na een gesprek bij Blokker kregen we het pas echt druk.”

Dat betekende dat er personeel moest komen en het bedrijf een professionaliseringsslag moest maken. Diana Mom, Léons vrouw, nam de administratieve werkzaamheden op zich en Mom Vastgoedoplossingen maakte in 2 jaar tijd een enorme groei door. In 2018 besloot Diana Mom een stapje terug te doen in verband met haar zwangerschap.

Maar een familiebedrijf zoals Mom Vastgoedoplossingen is geen familiebedrijf zonder de man en vrouw samen aan de top. “Ik miste Diana op kantoor. Ik werkte met minder plezier”, zegt Léon. Diana reageert daar lachend op en zegt: “Ik miste het werken met Léon ook enorm. Het samen doelen stellen, plannen maken en het bedrijf naar een hoger level tillen is gewoon iets wat ik heel graag doe.” Inmiddels is Diana weer terug in het bedrijf en ondersteunt zij Léon waar zij kan en neemt zij de marketing en communicatie op zich. “Mom Vastgoedoplossing is ontstaan uit een droom en die droom is nog lang niet geleefd”, zeggen Léon en Diana, die allebei nog veel plannen hebben met het bedrijf.

Ben jij benieuwd of jouw opdracht een uitdaging is waar Léon, Diana en hun team zich aan willen wagen? Neem dan snel contact op met onze verkoopafdeling.

Blijf in contact met elkaar

Adres

Kloosterstraat 20
6051JC Maasbracht

Sociale media
© Copyright - Mom Vastgoedoplossingen 2020 Privacybeleid Disclaimer Algemene voorwaarden